Išskirtinai poroms ar mažoms draugų kompanijoms sukurti žaidimai – vis retesnis reiškinys šiuolaikiniame žaidimų pasaulyje. Vis tik, kartais sulaukiame netikėto starto, kuris įrodo, kad net šie žaidimai turi savo fanų publiką. Naujausias Hazelight Studios kūrinys – It Takes Two – būtent toks žaidimas. Kūrėjai pranešė, kad prieš keletą savaičių startavęs co-op nuotykis peržengė 1 milijono PC bei konsolėse parduotų kopijų ribą, o pardavimai ir toliau auga.

Naujienomis apie šį pasiekimą kūrėjai pasidalino Twitter žinute, kurioje padėkojo fanams už palaikymą.

Negana to, studijos vadovas Jose Fares pasidalino papildoma įžvalga. Pasak jo žinutės, šis netikėtinas It Takes Two pasiekimas įrodo, kad kooperatyviniai žaidimai vis dar turi milžinišką auditoriją.

Nauji, išskirtinai komandoms ar žaidėjų poroms skirti žaidimai – ypač reti. Kurdami naują co-op žaidimų kolekciją pastebėjome, kad žaidimų kūrėjai dažniau kuria vienam žaidėjui sukurtus nuotykius bei papildomai paruošia daugelio žaidėjų režimus, o ne atvirkščiai. Hazelight Studios komandą galime laikyti šio žanro vėliavnešiais, kurie jau eilę metų kuria būtent kooperatyvinius žaidimus – It Takes Two, A Way Out, Brothers: A Tale of Two Sons.

Be galo džiaugiamės ankstyva It Takes Two sėkme, kuri įrodo, kad nišiniai žaidimai dar turi vietos po saule. Tokia Hazelight Studios sėkmė padrąsins kitus kūrėjus nebijoti eksperimentuoti ir kurti daugiau įvairių žanrų žaidimų.

Jei dar neturėjote progos išmėginti It Takes Two, čiupkite draugą ar draugę, įsigykite pigesnę žaidimo kopiją iš mūsų parduotuvės ir pasinerkite į unikalų dviejų žaidėjų nuotykį.