Praėjusią savaitę Epic Games minėjo, kad būsimoje Fortnite koncertų serijoje Rift Tour pasirodys „rekordinė superžvaigždė“. Paaiškėjo, kad paslaptingoji atlikėja yra ne kas kita kaip Ariana Grande. Šios pop ikonos pirmasis pasirodymas įvyks jau šį penktadienį.

Epic Games pristato Rift Tour – virtualių koncertų seriją, apimančią penkis pasirodymus ir trunkančią tris dienas, nuo rugpjūčio 6 d. 18 val. ET iki rugpjūčio 8 d. Sprendžiant iš YouTube anonso, Ariana Grande pasirodys pasipuošusi net keliais skirtingais skinais. Žinoma, nederėtų tikėtis mažiau, kadangi kalbama apie vieną iškiliausių pop muzikos atlikėjų, su kuriais bendradarbiauja Fortnite kūrėjai.

Šis virtualus performansas yra vienas iš geriausių Fortnite renginių, kuriuos Epic Games iki šiol yra suorganizavusi, na, o mes nekantraujame pamatyti, kaip atrodys šis didingas šou. Deja, kol kas nėra pateikta daugiau detalių apie patį pasirodymą. Žinoma, renginio organizatoriai tikriausiai siekia išlaikyti gerbėjų smalsumą, ir galima pasakyti tai, kad jiems tai puikiai sekasi daryti. Teliko vos kelios dienos iki renginio starto.

Nors Rift Tour koncertai ypatingai laukiami Fortnite gerbėjų bendruomenės, priežastys laukti su nekantrumu nesibaigia ties pasirodymais. Jau šią savaitę Fortnite Item Shop parduotuvėje pasirodys Ariana Grande skin’as, kurio, deja, nebus galima laimėti – šį ekskliuzyvinį skiną galima tik įsigyti už žaidimo valiutą V-Bucks. Šis skinas žaidimo parduotuvėje pasirodys šį trečiadienį, 2021 m. rugpjūčio 4 d., 17 val. PT / 20 val. ET / 01 val. BST (2021 m. rugpjūčio 5 d.). Spekuliuojama, kad atlikėjos skinas gali kainuoti 1,500–2,000 V-Bucks, tačiau kaina neturėtų stebinti turint omenyje, kai kalbama apie ikoniškąją pop žvaigždę. Sekite naujienas, pasiruoškite V-Bucks ir mėgaukitės nuostabiu reginiu jau šią savaitę.

Kol visi laukia Rift Tour pradžios, kviečiame pasinaudoti puikiais pasiūlymais ir įsigyti Fortnite skinų bei V-Bucks valiutos pirkiniams žaidimo parduotuvėje, taip pasiruošiant sekančiam nuotykiui puikiai pažįstamam mūšio lauke.