Ankstesniame tinklaraščio įraše kalbėjome apie Epic Games paskelbtą Rift Tour koncertų seriją bei atskleistą pagrindinę renginio žvaigždę – Ariana Grande. Jau šią savaitę prekyboje pasirodo pop ikonos Fortnite skinas. Taigi, turime naujienų, kurios praskaidrins jūsų dieną.

Jau šiandien nuo 17:00 PT / 20:00. ET laiku galėsite nusipirkti Ariana Grande skiną tiesiai iš Fortnite žaidime esančios Item Shop parduotuvės ir prideramai pasiruošti Rift Tour maratonui, prasidėsiančiam šį penktadienį, rugpjūčio 6 d., 15:00 PT / 18:00 ET. Na, o dabar pats metas atsakyti į aktualiausią šiandienos klausimą – kokie kosmetiniai elementai parduodami kartu su Ariana Grande skinu? Pateikiame jų sąrašą:

  • Ariana Grande skinas kartu su Rift Goddess Ariana alternatyviu skinu
  • Piggy Smallz Back Bling
  • LIl’ Floaticorn Emote
  • Sweetener Sailshards Glider
  • 7 Rings Smasher Pickaxe kartu su Gem Striker alternatyviu modeliu

Kiekvienas kosmetinis elementas parinktas taip, kad perteiktų pop žvaigždės personą. Pavyzdžiui, 7 Rings Smasher sukurtas pagal vieną populiariausių atlikėjos dainų, o Piggy Smallz įkvėptas merginos augintinio paršelio.

Kaip įsigyti Ariana Grande skiną?

Nors dalyviai Rift Tour renginio metu galės atsiimti daugelį nemokamų kosmetinių elementų, deja, Ariana Grande skinas nepatenka į šią kategoriją. Pasak Epic Games, Ariana Grande skino kaina bus panaši į Travis Scott – 1,500 V-Bucks. Svarbu turėti omenyje, kad šį skiną bus galima įsigyti nuo šiandien iki Rift Tour koncertų pabaigos, kurį įvyks rugpjūčio 8 dieną. 

Kol kas žinome, kad Rift Tour dalyviai galės atsiimti nemokamų kosmetinių elementų už dalyvavimą: Rift Tour skėtį, Rift-sterpiece purškiklį, Cloudy Kitty emotikoną ir Cosmic Cuddles Loading Screen. Ir tai dar ne viskas! Koncertų metu Fortnite žaidėjai galės dalyvauti misijose ir taip laimėti papildomų gėrybių, o Fortnite Crew Pack nariai bus apdovanoti papildomais kosmetiniais elementais vien už dalyvavimą.

Pasiruoškite apsipirkimui pasinaudodami žemomis V-Bucks papildymų kainomis, o norintys atnaujinti savo garderobą žaidime gali išsirinkti unikalius skinus ir kitus kosmetinius elementus Fortnite skinų kolekcijoje.