Pasibaigus Euro 2020 varžyboms, Electronic Arts kompanija paskelbė apie ilgai lauktą FIFA 22 žaidimą. Žinoma, šios naujienos neapsiėjo be siurprizų. Panašu, kad kompiuterių žaidėjams nebus suteikta prieiga prie naujos kartos patobulinimų, nes, pasak EA, atsižvelgiama į tai, kad šie patobulinimai reikalauja kompiuterio su aukštomis specifikacijomis, todėl ne visi žaidėjai galės mėgautis FIFA 22 žaidimu.

Netrukus EA išleis pirmąjį FIFA žaidimą, pritaikytą naujos kartos konsolėms PlayStation 5 ir Xbox Series X / S. Panašu, kad FIFA 22 žaidime implementuota HyperMotion – naujos kartos technologija, suteikianti naujausiai klasikinės franšizės daliai išskirtinio žavesio ir motyvuojanti sporto entuziastus laukti FIFA 22 su nekantrumu.

EA komandos sprendimas pagrįstas tuo, kad kompiuterių žaidėjai nesudaro didžiausios žaidimų industrijos dalies, todėl didesnis prioritetas teikiamas konsolių žaidėjams. Kompanija tvirtina, kad sprendimas nepritaikyti naujos kartos FIFA 22 žaidimo patobulinimų kompiuteriams grindžiamas prielaida, kad didžioji dalis šios platformos žaidėjų negalės mėgautis žaidimu dėl nepakankamai galingų kompiuterių, todėl esą geriau šių patobulinimų netaikyti. Ar šis sprendimas teisingas? Diskutuotina.

Tuo tarpu visiškai nauja HyperMotion technologija, užtikrinanti tikrovišką apšvietimą ir animacijas, suteiks naujos kartos konsolių žaidėjams bene geriausią FIFA patirtį, kalbant apie vizualizaciją bei valdymą. Šiuo metu numatoma FIFA 22 išleidimo data – 2021 m. spalio 1 d., tad tikėkimės, kad pandemija nesukliudys EA kompanijai žaidimo išleisti laiku. Žaidimą planuojama išleisti Steam, Google Stadia, Origin, PlayStation 5, Xbox Series X / S, PS4, Xbox One ir Nintendo Switch platformose.

Jei norite pasiruošti naujam FIFA sezonui, būtinai peržiūrėkite mūsų FIFA žaidimų ir taškų kolekciją, kurioje laukia begalė pasiūlymų, įskaitant naujausią FIFA 22 žaidimą.