Ką? Kas ištarė magiškus žodžius? Kažkas darosi magijos ir antgamtinių reiškinių tematikos žaidimų kainoms. Jos… Jos pradėjo mažėti! Ar tai tavo darbas?!

Na, yra kaip yra. Ir jei to nori, mes negalime pasakyti ne. Pirmyn, pasinaudok savo sukurtu magišku išpardavimu ir įsigyk žaidimą ar kelis!

Spausk čia ir pamatyk žaidimus.

Jei nežinai, ką pirkti, štai keletas patarimų.

LEGO: Harry Potter žaidimai

Lego Harry Potter žaidimai

Taip, mes visi nekantraujame pažaisti Hogwarts Legacy, bet kol jo laukiame, galime pasimėgauti LEGO: Harry Potter. Juk niekur nerasi tiek daug magijos, kiek burtininkų pasaulyje! Vaikinai, ši užuomina skirta jums: merginoms patinka Haris Poteris, o LEGO žaidimai turi padalinto ekrano režimą!

Alan Wake

Alan Wake žaidimas

Žinome, kad mėgsti žiūrėti kriminalinius serialus su antgamtiniais prieskoniais, tad kodėl vieno iš jų nepažaidus? Jei mėgsti psichologinius trilerius, sumaišytus su David Lynch „Twin Peaks“, Alan Wake žaidimas – kaip tik tau. Keista, kad remiantis šiuo žaidimu dar nebuvo sukurtas Netflix serialas. Be to, tai puikus laikas prisiminti Alan Wake nuotykius, prieš pasirodant ilgai lauktam žaidimo tęsiniui.

The Sims 4 – Realm of Magic (DLC)

The Sims 4 - Realm of Magic papildymas

Žinai, kad The Sims 4 žaidime su savo simsu gali padaryti beveik bet ką? Na, įsivaizduok tai ir dar pridėk šiek tiek magijos ir galimybę sudeginti savo ir kitus simsus. Galimybes šiame žaidime riboja tik tavo vaizduotė. Arba… The Sims 4 gali žaisti kaip normalus žmogus. Bet argi tai smagu?

Nioh 2

Nioh 2 žaidimas

Žinai, kuo Japonų folkoras yra žavus? Jame vaizduojamos sielos ir demonai atrodo velniškai kietai ir Nioh 2 žaidime galėsi su jomis susigrumti! Turėk omenyje, kad Nioh 2 priklauso souls-like žanrui ir tik narsiausi išdrįs leistis į tokią kovą. Jei laikai save pakankamai drąsiu – neabejok! Ir ne, tau nereikia pirmiau pereiti pirmojo žaidimo, kad galėtum mėgautis antrąja dalimi.

Prisipažinkit, kieno tai darbas? Vis daugiau žaidimų kainų krenta! Nežinome, kiek ilgai šis burtas tęsis, todėl paskubėk įsigyti magijos tematikos žaidimus, kol dar gali!

Pamatyk visus žaidimus čia