Turime liūdnų žinių visiems, kurie laukė naujojo Arkane Studios žaidimo Deathloop. Vakar kūrėjai pasidalino žiniomis apie žaidimo starto datos pasikeitimus. Ankščiau, kūrėjai buvo suplanavę Deathloop išleisti gegužės pabaigoje, tačiau planai pasikeitė, o Deathloop startas nukeltas į rugsėjo 14 dieną.

Oficialiame pranešime žaidimo režisierius Dinga Bakaba ir meninio stiliaus vadovas Sebastien Mitton teigė, kad kūrėjai nori sukurti išties kokybišką žaidimą, o dabartinėmis pandemijos sąlygomis, kuomet didelė komandos dalis dirba iš namų, tai padaryti labai sunku. Būtent todėl komanda nusprendė nukelti žaidimo išleidimo datą ir prašo visų supratimo.

Jei dar neturėjote progos susipažinti su Deathloop, turėtumėte žinoti, kad tai įdomus pirmojo asmens veiksmo žaidimas, kuriame žaidėjas įstrigęs į laiko kilpą bei turi iš jos ištrūkti nuolat peržaisdamas tą pačią dieną. Žaidimo pristatomieji filmukai sukuria įspūdį, kad Deathloop pasiskolino nemažai elementų iš kitų Arkane Studios žaidimų, tokių kaip Dishonored ar Prey. Taigi, jei mėgote šiuos, turėtumėte atkreipti dėmesį ir į Deathloop.

Svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad žaidimas bus skirtas išskirtinai PS5 konsolei. Nors žaidimą laidžia Bethesda kompanija, kurią visiškai neseniai įsigijo Microsoft, kūrėjai nusprendė nelaužyti Sony duoto pažado ir tikina, kad žaidimas, bent jau starto metu nebus išleistas Xbox žaidimų platformose. Na, bent jau kurį laiką…