Jeigu dar nesupratai, mes mylime kompiuterinius žaidimus! O mūsų meilė jų žaidimu neapsiriboja. Mums rūpi kiekviena detalė, faktas ir tai, kokią įtaką žaidimai turi žmonėms ir visam pasauliui. Yra aibės įdomių ir neįtikėtinų faktų apie mūsų pamėgtą laisvalakio pramogą, kurių veikiausiai nežinai. 

Susidomėjai? Skaityk toliau.

Visi esam geimeriai. Beveik.

Pameni, kai buvo manoma, jog geiminimas yra nišinis užsiėmimas, o žaidėjai buvo laikomi nebrendylomis ir namisėdomis? Kas juokiasi dabar? Beveik 3 milijardai pasaulio žmonių noriai žaidžia vaizdo žaidimus! Žinant, kad viso pasaulio gyventojų skaičius siekia beveik 8 milijardus ir jeigu iš šio skaičiaus atimtume naujagimius ir senjorus (žinoma, nesakome, kad vyriausieji nežaidžia *chem*SkyrimMočiutė*chem*) tai jau kone pusė planetos. Argi tai neįspūdinga?

Skyrim Močiutė

Jeigu jau užsiminėme apie Skyrim Močiutę, pakalbėkime šiek tiek apie ją. 86-erių metų Shirley Curry, kitaip žinoma kaip „Skyrim Grandma“ yra youtuberė ir geimerė, kuriai patinka tiek žaisti, tiek tiesiogiai transliuoti (turbūt jau atspėjai) Skyrim žaidimą! The Elder Scrolls 6 žaidime ji netgi pasirodys kaip NPC. 

O jeigu dar niekados nesi žaidęs Skyrim ir nori jį įsigyti pigiau – pirmyn!

Bėk, Mario, bėk!

Tikriausiai žinai, kas yra Mario ir galbūt netgi esi matęs filmą apie jį. Ne, ne su Chris Pratt, o tą seną, keistą ir gan neįprastą filmą apie Mario. Ar žinojai, jog Tom Hanks norėjo jo pagrindinio vaidmens? Deja, tuo metu filmo kūrėjai būgštavo, kad T. Hanks nebus tinkama žvaigždė šiam filmui ir neatneš jam pakankamai pelno. Vis dėlto, turbūt ne mes vieni vis dar svarstome kaip viskas būtų atrodę, tiesa?

Tetris kosmose

Ką veikti kosmose, kai turi laisvo laiko? Žinoma, žaisti tetrį! 1993 metais rusų kosmonautas Aleksandras Serebrovas, pasiėmęs su savimi Game Boy į MIR kosmoso stotį, tapo pirmuoju žmogumi, sužaidusiu vaizdo žaidimą kosmose.

Išbandyk juos visus!

Borderlands 2

Pagal žaidimo marketingo duomenis, vaizdo žaidime Borderlands 2 yra begalės ginklų. Iš tiesų, jų yra 17 milijonų. Nusivylei, ar ne? Juokas juokais, tačiau tai visgi yra įspūdingi skaičiai! Borderlands varomoji jėga yra gautas naujas žaisliukas, tad, nenuostabu, jog žaidimų serija yra velniškai prikaustanti. Ar atradai ir išbandei visus 17 750 000 ginklų? Tam niekada ne per vėlu.

Įsigyk Borderlands 2 Steam pigiau.

Patrolintos sielos

Dark Souls

Kiekvienas daiktas žaidime turi savo panaudojimo funkciją, tiesa? Naaaaa… Nebūtinai. Susikūręs veikėją žaidime Dark Souls gali gauti daug papildomų daiktų, iš kurių vienas yra pakabukas. Bet kokių pranašumų žaidėjui jis suteikia? Tiesą pasakius, jokių. Žinodami kaip žaidėjai mėgsta ieškoti paslėptų prasmių, „FromSoftware“ programuotojai nusprendė visus patrolinti pridėdami daiktą be jokios paskirties. 

Jeigu dar nesi žaidęs Dark Souls, dabar yra pats laikas įsigyti žaidimą už pigesnę kainą!


Ar sužinojai kažką naujo? Tai dar ne visi smagūs faktai apie kompiuterinius žaidimus ir geiminimą, tad sek mūsų veiklą bei sužinok daugiau!