Apex Legends žaidimo bendruomenė auga su kiekvienu nauju žaidimo sezonu. Artėjant 9-ojo žaidimo sezono startui, žaidimo kūrėjai iš Respawn Entertainement pasidalino džiugiomis žiniomis – Apex Legends peržengė 100 milijonų žaidėjų ribą. Norėdami paminėti šią progą, kūrėjai išleido naują žaidimo filmuką, kuriame pamatėme ir keletą užuominų apie artėjančio naujo žaidimo sezono turinį.

Ar spėjote pastebėti šias užuominas? Akyliausi žaidimo fanai pačioje filmuko pabaigoje pusę sekundės turėjo proga pasigrožėti nauja Kings Canyon žemėlapio lokacija. Negana to, 43 filmuko sekundėje dangų skrodžia, kaip spėjama, naujasis žaidimo veikėjas, o jį akimis ir sakiniu „somebody got the party started“ palydi Mirage. Tai leidžia spėti, kad naujasis ir kol kas dar nepatvirtintas žaidimo veikėjas turės galimybę sklęsti ore.

Žinoma, tai tik pirmosios detalės ir vietos spekuliacijoms daug. Tačiau labai tikėtina, kad Respawn norės garsiai atšvęsti 100 milijonų žaidėjų sukaktį ir pateiks galybę siurprizų su 9-ojo Apex Legends sezono startu. Kūrėjai jau atskleidė, kad naujame žaidimo sezone sulauksime turinio susijusio su kita Respawn kuriama žaidimų franšize Titanfall, tačiau detalių apie šį cross-over taip pat kol kas nedaug. Tikimės, kad daugiau naujienų sulauksime visai netrukus, nes 9-ojo sezono startas numatomas gegužės 4-ą dieną.

Jei planuojate Apex Legends žaisti ir naujojo žaidimo sezono metu, rekomenduojame papildyti savo Apex Coins pinigines. Mūsų parduotuvėje rasite daugybė pigios žaidimo valiutos pasiūlymų.