Black Friday išpardavimas tęsiasi! Ta proga atrinkome tik geriausius žaidimus. Štai 5 karščiausi Black Friday pasiūlymai, o IŠPARDAVIME jų rasi dar daugiau. Naudok nuolaidos kodą BF10 ir užkimšk hard’ą geriausiais žaidimais.

Elden Ring

Elden Ring

Giriamas kaip geriausias Souls žaidimas, Elden Ring žavi tiek žanro senbuvius, tiek pirmąkart FromSoftware žaidimą įsijungusius geimerius. Jeigu atsibodo žaidimai, kurie aiškina kur eiti ir ką daryti – Elden Ring nustebins sulaužydamas nusistovėjusią open-world žaidimų formulę.

FromSoftware žaidimai garsėja kaip vieni sudėtingiausių, bet jeigu nepasiduosi – išmoksi nugalėti net sunkiausius bosus. Perprask žaidimo mechanikas ir greit galėsi girtis, kad perėjai ir visus Dark Souls.

FIFA 23

FIFA 23

Pasaulio futbolo čempionatas jau prasidėjo ir visa futbolo bendruomenė nekantrauja palaikyti savo mėgstamas rinktines. Nebūk tik žiūrovu, dalyvauk Pasaulio taurės rungtynėse su FIFA 23! EA išleido nemokamą FIFA World Cup DLC, kuriame pirma klase galėsi nuskristi į Pasaulio futbolo čempionatą.

Patobulinta HyperMotion2 technologija garantuoja realistiškus futbolo mačus. Atnaujintos animacijos leidžia lengviau manevruoti aikštėje ir atveria naujas galimybes tiek puolime, tiek gynyboje. Futbolo fanams nėra geresnio pasirinkimo nei FIFA 23! 

Marvel’s Spider-Man Remastered

Marvel's Spider-Man Remastered

Jau net nebesuskaičiuojam kiek metų laukėme Spider-Man žaidimo, kuris nebūtų virtęs memais. Bet kai žaidimą imasi kurti tikri veikėjo fanai, mes pagaliau turim vieną geriausių superherojų žanro žaidimų. 

Marvel’s Spider-Man turi viską, ko tikiesi iš Spider-Man žaidimo! Intuityvią judėjimo mechaniką, greitą kovos sistemą, krūvą kostiumų iš filmų ir komiksų, ir iki paskutinės sekundės įtraukiančią istoriją. Insomniac pataikė tiesiai į aukso vidurį ir sukūrė geriausią Spider-Man žaidimą.

Resident Evil Village

Resident Evil Village

Naujausia RE serijos dalis tave nukels į atokų kaimą. Įkvėptame Bramo Stokerio Drakulos, RE Village sutiksi visiškai naujus monstrus, bei dar prieš žaidimo išleidimą internete išgarsėjusią Lady Dimitrescu.

Aštuntoji žaidimo dalis sujungia puikiai pažįstamus survival-horror elementus su kiek labiau nurautais, RE serijai būdingais, komponentais. Nors RE Village yra labiau orientuotas į veiksmą, tačiau žaidimas vis tiek sugeba išgąsdinti šiurpia ir bauginančia atmosfera. Tyrinėk nuostabaus grožio kaimo apylinkes ir stok akis į akį su kraują stingdančiu vampyrų klanu.

Assassin’s Creed: Odyssey

Assassin's Creed Odyssey

Susiplanuok atostogas saulėtoje Senovės Graikijoje! Fanai Assassin’s Creed: Odyssey titiluoja geriausiu, naujos AC trilogijos žaidimu. Rinkis iš dviejų veikėjų – Alexios arba Kassandra, su kuriais atsidursi pačiame Peloponeso karo įkarštyje. Konfliktas tarp Atėnų ir Spartos leis išgyventi masiškus mūšius ir dramatišką istoriją.

AC Odyssey yra tikras veiksmo RPG. Renkantis įvairius skill’us galėsi sukurti tavo žaidimo stilių atitinkantį veikėją. Jeigu mėgsti tyrinėti milžiniškus, įstabaus grožio pasaulius ir istorinę fantastiką – Assassin’s Creed: Odyssey kaip tik tau.

Nori daugiau žaidimų? BLACK FRIDAY IŠPARDAVIME rasi tik pačius geriausius! Pirk pigiau su papildomu nuolaidos kodu BF10.