Can I get a refund after displaying my key?

Once a key has been displayed or revealed, it is generally not possible to obtain a refund. The reason for this is that once the key has been revealed, it is considered used or activated and the product is considered to have been delivered.

 

However, if you no longer need or want the key, you may have the option to give it to a friend or sell it to someone else. This way, you can still find a use for the key.

 

Was this article helpful?
Still have questions?
Cookie-k

Az Eneba és partnerei sütiket és hasonló technológiákat használnak a weboldal felhasználóiról szóló információk gyűjtésére és elemzésére. Ezeket az információkat a tartalom, a hirdetések és az oldal egyéb szolgáltatásainak javítására használjuk fel. Az Ön személyes adatait a hirdetések személyre szabásához is felhasználhatjuk.
Az "Mindent elfogadok" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Eneba és partnerei ezeket a technológiákat használják. Hozzájárulását a 'Testreszabás' gombra kattintva módosíthatja.
További információkat arról, hogy a Google hogyan használja fel az Ön adatait, a Google Business Safety & Privacy oldalon talál.