Kilk, jaunasis Džedajau, atėjo laikas tavasis. Į tolimą galaktiką keliausi ir ją išgelbėsi, jei išgelbėti ją reikės. Jėgoje juntami neramumai ir tik tu, jaunasis Džedajau, galaktikai padėti sugebėsi. Tačiau saugokis tamsiosios Jėgos pusės. Viliojanti ji ir gundanti, bet ne tokia viliojanti, kaip kainos Žvaigždžių karų žaidimų.

Žvaigždžių karų mėnesį švenčiame su specialia Žvaigždžių karų žaidimų kolekcija! Čiupk savo šviesos kardą ir užtaisyk blasterį, keliausime šviesos greičiu!

Kelionė prasideda čia!

Galaktika didžiulė, tad jei esi naujokas Žvaigždžių karų žaidimuose ir nežinai, nuo ko pradėti, mes tau padėsime.

Knights of the Old Republic

Knights of the Old Republic yra vienas geriausių kada nors sukurtų Star Wars žaidimų.

Gali pamanyti: ką jie sau galvoja, siūlydami mums seną žaidimą su bjauria grafika, ar ne? Bet štai mūsų Džedajaus triukas – išvaizda gali būti apgaulinga. Knights of the Old Republic istorija yra viena geriausių kada nors papasakotų Žvaigždžių karų žaidimuose ir jei, kaip ir mes, esi pamišęs dėl Žvaigždžių karų, šis žaidimas tavęs tikrai neapvils!

Įsigyk KOTOR pigiau

Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order įrodė, kad Star Wars single-player žaidimai vis dar paklausūs.

Naujausias Žvaigždžių karų žaidimas įrodė EA, kad vieno žaidėjo žaidimai vis dar paklausūs ir iš EA gniaužtų atėmė Žvaigždžių karų žaidimų licenciją. Negana to, Jedi: Fallen Order yra aukščiausios prabos Žvaigždžių karų žaidimas, nepaliksiantis nė vieno gerbėjo abejingo.

Žaisk Star Wars Jedi: Fallen Order pigiau

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Lego Star Wars Skywalker Saga leis peržaisti visus 9 Star Wars filmus.

Nedaug žaidimų leidžia pasimėgauti visa Žvaigždžių karų trilogija, jau nekalbant apie visus devynis sagos filmus. Na ir kas, kad viskas pastatyta iš LEGO? Dar jokiame kitame žaidime nematytas Žvaigždžių karų personažų skaičius, kartu su neprilygstamu LEGO franšizės humoru Skywalker Saga žaidime, pradžiugins kiekvieną Žvaigždžių karų gerbėją.

Įsigyk visą Skywalker Saga pigiau

Star Wars Episode I Racer

Star Wars Episode I Racer puikiai atkūrė Podracing lenktyvių jaudulį matyta pirmąjąme Star Wars epizode.

Daugelis Žvaigždžių karų gerbėjų dėl įvairių priežasčių nemėgsta priešistorės trilogijos, tačiau jie vienareikšmiškai pritaria – Podracing scena buvo fantastiška. Įsivaizduok, jei tai būtų tikra! Tikrai žiūrėtum, ar ne? Na, galime tik pasvajoti. Tačiau, net jei ši svajonė niekada ir neišsipildys, siūlome tau alternatyvą – žaidimą Star Wars Episode | Racer. Taip, tai senas kūrinys, bet jo keliamas jaudulys ir adrenalinas tikrai nesensta!

Įsigyk Star Wars Episode I Racer pigiau

Star Wars: Squadrons

Star Wars Squadrons žaidimas leis patirti kvapą gniaužiančius erdvėlaivių mūšius

Kas gi nemėgsta geros, jaudinančios kovos su virš galvos zujančiais lazerių šūviais, sprogstančiais erdvėlaiviais ir kraują stingdančiais triukais ore? Net Žvaigždžių karų skrydžių simuliatorius skamba patraukliai. Star Wars: Squadrons apjungia viską: veiksmo kupinas kosmines kovas bei galimybę paskraidyti tik Žvaigždžių karų visatoje matytais erdvėlaiviais. Skamba kaip tobulas žaidimas, ar ne?

Pirk Star Wars: Squadrons pigiau

Žvilgtelk į mūsų siūlomą Žvaigždžių karų žaidimų kolekciją – ten rasi daugiau žaidimų, kuriuos gali nusipirkti pigiau ir nukeliauti į tolimą galaktiką. Nuo fantastiško FPS Republic Commando iki klasikinių Žvaigždžių karų žaidimų rinkinių.

Visus žaidimus rasi čia

Tegul Jėga būna su tavimi.