Kiek netikėtai, vakar, Wizards of the Coast kompanija pasidalino išties džiugiomis žiniomis laukiantiems sekančio kompanijos žaidimo. Pasak šio žinomo Magic: The Gathering ir Dungeons & Dragons serijų leidėjo, kompanija kartu su kita kūrėju studija Tuque Games artėja prie Dungeons & Dragons: Dark Alliance žaidimo kurimo darbų pabaigos ir anonsavo naujo RPG išleidimo datą. Dark Alliance turėtų pasirodyti dar šią vasarą, birželio 22 dieną, ir bus išleistas PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One bei Xbox Series X konsolėms.

Štai žaidimo pristatomasis filmukas:

Jei dar niekuomet negirdėjote apie Dungeons & Dragons: Dark Alliance, turėtumėte žinoti, kad tai išties unikalus veiksmo vaidmenų žaidimas, kuriame vieni ar su draugų kompanija kovosite prieš Dungeons & Dragons pasaulio monstrus. Žaidimas įkvėptas 2001 bei 2004 išleistų žaidimų Baldur’s Gate: Dark Alliance bei Baldur’s Gate Dark Alliance II sėkmės ir taps savotišku serijos tęsiniu.

Originaliai, Dungeons & Dragons: Dark Alliance buvo anonsuotas 2019-ųjų The Game Awards ceremonijoje ir turėjo debiutuoti dar 2020 metais, tačiau dėl pasaulinės pandemijos startas buvo atidėtas neribotam laikui. Daugelis Dungeons & Dragons tikėjosi, kad žaidimas pasirodys tik 2021-ųjų pabaigoje, šventinio laikotarpio metu,  bet leidėjai nusprendė pasirinkti birželio mėnesį. Paprastai, tokiu metu naujų žaidimų pardavimai nėra ypač aktyvūs, tačiau verta atkreipti dėmesį į faktą, kad vasaros pradžioje naujų žaidimų startų beveik nėra, tad ir konkurencijos šiam žaidimui bus mažai.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance atrodo išties smagiai ir nekantraujame, kuomet galėsime jį išmėginti patys. Tiesa, laukti liko visai nemažai, tad jei ieškote kuo užpildyti šį laiką, rekomenduojame užmesti akį į mūsų mėgstamiausių RPG žaidimų kolekciją arba kitus Dungeons & Dragons visatos žaidimus.