Vienas didžiausių šiuometinės The Game Awards ceremonijos anonsų – tai populiaraus ARK: Survival Evolved žaidimo tęsinys – ARK 2. Anonsu apsidžiaugė daugybė originalaus žaidimo fanų, kurie jau spėjo išgirti puikią žaidimo grafiką bei žaidimo aktorių kolektyvą, kuriame ir pats Vin Diesel. Tačiau vieną naujo žaidimo anonso detalę daugelis praleido – ARK 2 bus skirtas išskirtinai Xbox Series X ir Xbox Series S konsolėms, tad PlayStation žaidėjai apsidžiaugė per anksti.

Būtent šią detalę ir pabrėžė Microsoft atstovas Aaron Greenberg, kuris savo Twitter paskyroje išsklaidė visus interneto gandus:

Vis tik galime tikėtis, kad ARK 2 ekskliuzyvu išliks tik kurį laiką, o PC žaidėjai taip pat turėtų sulaukti savo žaidimo versijos. Žinoma, jei Phill Spencer, kuris kiek ankščiau yra sakęs, kad visi naujosios kartos Xbox žaidimai pasirodys ir PC platformoje, nemelavo. Taip pat nederėtų pamiršti ir fakto, kad pagrindinė pirmosios žaidimo dalies fanų bazė žaidė šį žaidimą PC platformoje, tad parodyti jiems špygą dabar, būtų mažų mažiausia negražu.

Jau dabar sukrutusi PlayStation fanų bendruomenė atakuoja Studio Wildcard socialines paskyras, tad kūrėjai dar turi laiko apsigalvoti. Žaidimo startas suplanuotas tik 2022 metais, tad laiko apsigalvoti dar sočiai, tad jei kas keisis, būtinai jus informuosime.

Na, o jei praleidote visą žaidimo anonsą, siūlome užmesti akį į pristatomąjį žaidimo filmuką:

Na, o jei apie ARK žaidimą išgirdote tik dabar ir norite išmėginti pirmąją jo dalį, mūsų parduotuvėje rasite puikių pasiūlymų tiek pagrindiniam žaidimui, tiek jo papildymams.