Kiekvienas žaidėjas pradeda nuo nulio. Nors noob‘as gali būti laikomas menkinančiu terminu, apibūdinančiu neįgudusius žaidėjus online žaidimuose, nėra ko gėdytis, nes visi kadaise pradėjome nuo nulio. Norint tapti geru žaidėju, reikia laiko ir įgūdžių, todėl ši žaidimų kolekcija yra puikus atspirties taškas žaidėjams, norintiems pakilti iš noob‘o į aukštesnį lygį. Į kolekciją surinkome įvairių žanrų žaidimus, kad galėtum gerinti visus norimus įgūdžius: šaudymą, statymą ar net strateginį mąstymą.

Spausk čia ir pradėk savo kelią į profesionalų lygą.

Minecraft

Kas kitas, jei ne Minecraft iš visiško noob‘o tave pavers profesionaliu statybininku, kurio vaizduotė ir įgūdžiai galės pakeisti visą žaidimo kraštovaizdį. Minecraft žaidimas visada pasižymėjo laisve ir kūrybiškumu, kur net visiški noob‘ai per naktį gali virsti interneto sensacijomis. Tačiau žaidimas siūlo kur kas daugiau, nei statybas iš blokelių. Įsijungus survival režimą, Minecraft naktys virsta tikru išgyvenimo žaidimu. Daugelis padarų bus nusiteikę tave pulti, bet jei būsi gerai pasiruošęs, bijoti nėra ko. Gal ir esi noob‘as, bet pabuvojęs Minecraft pasaulyje įgausi drąsos sunkesniems iššūkiams ir žaidimams.

Rayman Legends

Rayman Legends

Tobulam šuoliui atlikti reikia įgūdžių, o Rayman Legends yra idealus platforminis žaidimas, norint jų įgyti. Šis prasideda kaip ir kiti 2D platforminiai žaidimai – bėgimas, šokinėjimas ir keletas kovos judesiukų, tačiau su kiekvienu lygiu žaidimas kinta ir perauga į unikalią platforminio žaidimo patirtį. Ilgai netrukus, kaip žuvis vandenyje nardysi shoot ‘em up lygiuose, bėgsi ir derinsi atakas bei šuolius su klasikinės muzikos ar perkurtais rokenrolo garso takeliais ir sėlinsi taip, kad tavęs niekas neaptiks. Rayman Legends turi šešis, vienas už kitą labiau užburiančius, unikalius pasaulius.  Be to, kaip bonusą gali atrakinti ir žaisti Rayman Origins lygius. Nepamiršk veikėjų skinų, iššūkių laikui ir įvairių mini žaidimų, kurių dėka ilgam pasinersi į šį nuostabų platforminį žaidimą ir tobulinsi daugelį savo įgūdžių.

Sid Meier’s Civilization žaidimai

Civilization 6

4X žaidimai yra skirti tyrinėti, plėsti, išnaudoti ir naikinti, o koks geresnis būdas vienu metu gerinti visus keturis įgūdžius, nei kurti ir valdyti savo civilizacijas. Sid Meier’s Civilization serija visada pasižymėjo vienais geriausių ėjimais pagrįstų strateginių žaidimų, reikalaujančių ne tik strateginio mąstymo ir planavimo, bet ir šių įgūdžių lavinimo tiek žaidime, tiek realybėje. Ne, mes neskatiname tavęs tapti diktatoriumi realiame pasaulyje, bet strateginis mąstymas yra įgūdis, kurį gali tobulinti ir panaudoti ne tik vaizdo žaidimuose, bet ir gyvenimiškose situacijose, tokiose kaip karjera ar įvairūs hobiai. Civilizacijų žaidimai padės gerinti įgūdžius tiek žaidimuose, tiek už jų ribų.

Spausk čia ir palik noob’o dienas praeityje, tobulindamas savo geiminimo įgūdžius.