Can I get a refund after displaying my key?

Once a key has been displayed or revealed, it is generally not possible to obtain a refund. The reason for this is that once the key has been revealed, it is considered used or activated and the product is considered to have been delivered.

 

However, if you no longer need or want the key, you may have the option to give it to a friend or sell it to someone else. This way, you can still find a use for the key.

 

Adakah artikel ini dapat membantu anda?
Masih mempunyai soalan?
Kuki

Eneba dan rakan kongsinya menggunakan kuki dan teknologi serupa untuk mengumpul dan menganalisis maklumat tentang pengguna laman web ini. Kami menggunakan maklumat ini untuk meningkatkan kandungan, pengiklanan dan perkhidmatan lain di laman web ini. Data peribadi anda juga boleh digunakan untuk pemperibadian iklan.
Dengan mengklik 'Terima semua', anda bersetuju dengan penggunaan teknologi ini oleh Eneba dan rakan kongsinya. Anda boleh melaraskan persetujuan anda dengan mengklik 'Sesuaikan'.
Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang cara Google menggunakan data anda, lihat Keselamatan & Privasi Perniagaan Google.