Ποια μέθοδο πληρωμής πρέπει να επιλέξω για να χρησιμοποιήσω τα χρήματα από την Επιστροφή Χρημάτων;

Ποια μέθοδο πληρωμής πρέπει να επιλέξω για να χρησιμοποιήσω τα χρήματα από την Επιστροφή Χρημάτων;

Η Επιστροφή Χρημάτων συγκεντρώνεται στο λογαριασμό σας στην Eneba, και μπορείτε να τη βρείτε στο πορτοφόλι σας στην Eneba. Υπάρχουν δύο επιλογές πληρωμής: Το πορτοφόλι της Eneba και η συνδυαστική πληρωμή.

  • Συνδυαστική πληρωμή – αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για να χρησιμοποιήσετε την Επιστροφή Χρημάτων, με το βασικό ποσό να το πληρώνετε με τραπεζική κάρτα, PayPal, κλπ., και το πορτοφόλι σας στην Eneba να καλύπτει το υπόλοιπο του ποσού, χρησιμοποιώντας χρήματα της Επιστροφής Χρημάτων.

Στο ταμείο μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Χρήση του υπολοίπου στο πορτοφόλι της Eneba”, για να ενεργοποιήσετε τα χρήματα της Επιστροφής Χρημάτων.

  • Πορτοφόλι της Eneba – καθώς αναφέραμε ότι η Επιστροφή Χρημάτων μπορεί να καλύψει μόνο το 30% του ποσού, για να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι της Eneba, θα χρειαστεί να έχετε και χρήματα σε αυτό από κάποια δωροκάρτα ή άλλη πηγή, ώστε αυτά να καλύψουν το υπόλοιπο μέρος της τιμής της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε άλλα επαρκή χρήματα στο πορτοφόλι σας, τα χρήματα της Επιστροφής Χρημάτων δε θα χρησιμοποιηθούν και θα δείτε το παρακάτω μήνυμα λάθους:

Ήταν αυτό το άρθρο χρήσιμο;
Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις;
Cookies

Η Eneba και οι συνεργάτες της χρησιμοποιούν cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για να συλλέγουν και να αναλύουν πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες αυτού του ιστότοπου. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο, τη διαφήμιση και άλλες υπηρεσίες στον ιστότοπο. Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εξατομίκευση διαφημίσεων.
Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή όλων", συναινείτε στη χρήση αυτών των τεχνολογιών από την Eneba και τους συνεργάτες της. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη συγκατάθεσή σας κάνοντας κλικ στην επιλογή "Προσαρμογή".
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας, ανατρέξτε στην ενότητα Ασφάλεια και απόρρητο της Google Business.