Dofus Retro

Dofus Retro

  • ΠαγκόσμιαΜπορεί να ενεργοποιηθεί σε Ηνωμένες Πολιτείες της ΑμερικήςΕλέγξτε τους
  • OtherΑνατρέξτε στην περιγραφή του προϊόντος για να βρείτε οδηγίες ενεργοποίησης
  • Ψηφιακό κλειδίΑυτή είναι μια ψηφιακή έκδοση του προϊόντος (CD-KEY)Άμεση παράδοση
  • Άμεσες επιστροφές χρημάτωνΣε αντίθεση με άλλες αγορές, η Eneba σάς επιτρέπει να λάβετε άμεση επιστροφή χρημάτων για κλειδιά που δεν έχετε δει.

Προτεινόμενες προσφορές

Άλλες προσφορές

    Κριτικές: 0

    Εμπειρία παιχνιδιού
    Σενάριο
    Γραφικά
    Μουσική υπόκρουση
    Αξιολόγηση τώρα

      Περιγραφή προϊόντος

      Dofus Retro

      Dofus Retro is a new server option for Dofus released in 2019. The goal of Retro is to let players experience Dofus as close as possible to what it was before the graphical overhaul that came with 2.0. Certain players have a very special affection for Version 1.29 of the game DOFUS. That's why there are new servers allowing them to rediscover the game as it was almost ten years ago. Two 1.29 servers - Eratz and Henual - have always persisted. Historically, Ankama kept them so they wouldn't be unfairly disadvantaging their Latin American players, whose computers may not necessarily have been able to keep up with the performances required to enjoy DOFUS 2.0 to the fullest. Now, all of their players can enjoy it simply by subscribing.

      Άλλες λεπτομέρειες

      PEGI 12
      • Ημερομηνία κυκλοφορίας
        24 Σεπτεμβρίου 2019
      • Δημιουργοί
        Ankama Games
      Cookies

      Η Eneba και οι συνεργάτες της χρησιμοποιούν cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για να συλλέγουν και να αναλύουν πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες αυτού του ιστότοπου. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο, τη διαφήμιση και άλλες υπηρεσίες στον ιστότοπο. Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εξατομίκευση διαφημίσεων.
      Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή όλων", συναινείτε στη χρήση αυτών των τεχνολογιών από την Eneba και τους συνεργάτες της. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη συγκατάθεσή σας κάνοντας κλικ στην επιλογή "Προσαρμογή".
      Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας, ανατρέξτε στην ενότητα Ασφάλεια και απόρρητο της Google Business.