Po beveik 3 metus trukusio laukimo, Creative Assembly pagaliau anonsavo naująjį Total War: Warhammer serijos žaidimą, kuris taps paskutine šios epinės trilogijos dalimi. Pasak kūrėjų, Total War: Warhammer III turėtų pasirodyti dar šiemet.

Žemiau rasite pristatomąjį žaidimo filmuką:

Nors filmuke nėra jokių žaismo eigos vaizdų, jame galime surasti net keletą įdomių detalių, kurios atskleidžia būsimo žaidimo eigą ir istoriją. Galime teigti, kad žaidimo kampanija nukels žaidėjus į Kislev ir Cathay regionus, o žaidėjai galės rinktis iš daugybės senų ir naujų frakcijų. Viena jų – Boyars, kurių ledo karalienę matome ir pristatomajame žaidimo filmuke.

Kita patvirtinta frakcija, kuria Total War: Warhammer III žaidėjai galės pasidžiaugti žaisdami, ne tokia akivaizdi. Akylesni žiūrovai pristatomojo filmuko pabaigoje pastebėjo žemėlapį, kuriame galime matyti armijas simbolizuojančias figūrėles. Viena jų – žalias drakonas, kuris simbolizuoja ankstesniuose žaidimuose epizodiškai minimą Drakonų imperiją iš Cathay. Oficialiame Warhammer bendruomenės puslapyje Creative Assembly patvirtino, kad Total War: Warhammer III žaidėjai turės progą susipažinti su šia mitais apipinta frakcija iš arčiau.

Negana šių naujienų, kūrėjai taip pat atskleidė, kad žaidėjai turės progą paganyti demoniškas Khorne, Slaanesh, Tzeentch ir Nurgle armijas. Kiekvienas iš Warhammer visatos chaoso dievų taip pat turės po atskirą frakciją, kurią galėsime pavaldyti žaidime.

Skamba painiai? Jei taip, jums būtina susipažinti su Warhammer visata. Total War: Warhammer bei Total War: Warhammer 2 žaidimai čia pasitarnaus puikiai. Jei dar neturėjote progos išmėginti šių žaidimų, užmeskite akį į mūsų kainas.