Can I get a refund after displaying my key?

Once a key has been displayed or revealed, it is generally not possible to obtain a refund. The reason for this is that once the key has been revealed, it is considered used or activated and the product is considered to have been delivered.

 

However, if you no longer need or want the key, you may have the option to give it to a friend or sell it to someone else. This way, you can still find a use for the key.

 

Vai šis raksts bija noderīgs?
Joprojām ir jautājumi?
Sīkfaili

Eneba un tās partneri izmanto sīkfailus un līdzīgas tehnoloģijas, lai apkopotu un analizētu informāciju par šīs vietnes lietotājiem. Mēs izmantojam šo informāciju, lai uzlabotu vietnes saturu, reklāmas un citus pakalpojumus. Tavi personas dati var tikt izmantoti arī reklāmu personalizēšanai.
Noklikšķinot uz “Pieņemt visus”, tu piekrīti, ka Eneba un tās partneri izmanto šīs tehnoloģijas. Savu piekrišanu vari pielāgot, noklikšķinot uz “Pielāgot”.
Plašāku informāciju par to, kā Google izmanto tavus datus, skati sadaļā Google Business drošība un konfidencialitāte.