Galime drąsiai teikti, kad Xbox vyrukai ne taip įsivaizdavo naujosios savo konsolės Xbox Series X startą. Nuo pat pradžių konsolės marketingo kampanija sukosi apie vieną laukiamiausių naujosios karto žaidimų Halo Infinite, tačiau praėjusį mėnesį paaiškėjo, kad žaidimas buvo nukeltas.

Pasak kūrėjų iš 343 Industries, Halo Infinite susidūrė su galybe iššūkių, kurių pagrindinis – pasaulyje siaučianti COVID-19 pandemija. Kartu su žinute Twitter paskyroje, kūrėjai atsiprašė žaidimo fanų ir patikino suprantantys, jog daugelis serijos fanų liks nusivylę. Vis tik komanda priėmė sunkų sprendimą nukelti žaidimą, norėdami pristatyti tik pačios aukščiausios kokybės produktą.

Štai originali žinutė:

Sunku pasakyti, kaip tokios naujienos pakeis naujosios konsolės starto eigą, tačiau galime būti tikri, jog didžiausio ir išskirtinai Xbox Series X konsolei skirto žaidimo praradimas atsilieps ir pirmųjų mėnesių pardavimų skaičiams. Xbox bosas Phil Spencer teigė, kad planas nesikeičia ir naujasis Xbox startuos prieš Kalėdas, o naujojo Halo Infinite vietą užims kiti ekskliuzyviniai Xbox žaidimai.

O jų sąrašas išties neblogas. Tarp konsolės startui suplanuotų žaidimų sąrašo galime rasti tokius pavadinimus kaip Fable, State of Decay 3, Forza Motorsport, Everwild, Avowed bei daugelį kitų. Visus juos galėsite išmėginti ir su Xbox Game Pass prenumerata.