Jei vis dar žaidžiate Watch Dogs Legion, turime jums gerų žinių! Ubisoft pagaliau atskleidė ilgai laukto daugelio žaidėjų rėžimo starto datą. Pasak kūrėjų, žaisti Watch Dogs Legion kartu su draugais galėsime jau nuo kovo 9 dienos.

Pranešime Ubisoft teigia, kad Watch Dogs Legion žaidimas sulauks net kelių skirtingų daugelio žaidėjų rėžimų. Pagrindinis – didelis atviras pasaulis, kurį galėsite tyrinėti kartu su savo draugais. Negana to, Ubisoft ketina pasiūlyti specialias 2-4 žaidėjų misijas, kurios reikalaus specialios koorinacijos. Galiausiai, sulauksime ir specialaus PvP rėžimo ‘Spiderbot Arena’. Šioje specialioje arenoje susigrumsime su dar 3 kitais žaidėjais ir bandysime pirmieji įvykdyti žaidimo pateikiamas užduotis, o jei tai ne prie širdies, stengsimės likti paskutiniu gyvu žaidėju.

Štai specialus Watch Dogs Legion daugelio žaidėjų rėžimo pristatomasis filmukas, kuriame apie visas šio atnaujinimo detales galite sužinoti daugiau:

Svarbu paminėti ir tai, kad Watch Dogs Legion daugelio žaidėjų rėžimas bus visiškai nemokamas. Jei turite pagrindinį žaidimą, papildomų žaidimo pirkimų norint prisijungti prie kitų žaidėjų jums neprireiks.

Skamba intriguojančiai? Būtinai užmeskite akį į mūsų kainas ir tapkite vienais iš pirmųjų distopinio Londono gyventojų. Žaidimą galite žaisti PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ir Google Stadia platformose.