Paskutinę metų dieną Sony nusprendė pradžiuginti PlayStation fanus ir pristatyti naują PlayStation Plus žaidimų sąrašą. Nuo sausio 5 dienos iki pat mėnesio pabaigos, PS Plus prenumeratoriai turės progą išmėginti net tris nemokamus žaidimus – 1 skirtas PlayStation 5 savininkams, 2 dedikuoti PlayStation 4 žaidėjams.

Maneater (PS5)

PlayStation 5 žaidėjai sausio mėnesį turės progą išmėginti išties įdomų vaidmenų žaidimą, kuriame galėsite įsikūnyti į ryklį. Neįprastas vaidmenų žaidimas Maneater yra išties unikalus ir leidžia pakeisti įprastą perspektyvą. Žaidime jus pasitiks didelis atviras pasaulis, speciali lygių kėlimo ir savo ryklio tobulinimo sistema, bei būriai priešų (juk esate girdėję posakį, kad baisiausias plėšrūnas – žmogus). Taip pat verta paminėti, kad PS5 konsolei skirta Maneater versija turi galybę techninių patobulinimų, kurie leis žaidimą žaisti 4K raiška, 60 kardų per sekundę kaita ir galimybe mėgautis Ray-Tracing technologija. Žodžiu, Maneater – tai tikrai įdomus žaidimų bibliotekos priedas ir gan neįprastas pasirinkimas, kuris turėtų patikti nestandartinių žaidimų fanams.

Shadow of the Tomb Raider (PS4)

Kiekvienas žaidimų fanas žino, ko galime tikėtis iš Tomb Raider ženklu pažymėto žaidimo, tad ir mes neaušinsime savo burnos. Shadow of the Tomb Raider – tai naujausias legendinės kapų plėšikės nuotykis, kuris gali pasigirti nuostabia grafika, puikiais galvosūkiais bei žaismų, kurį pasaulyje pamilo milijonai žaidėjų. Jei dar neturėjote progos sužaisti ir šio Laros nuotykio, būtinai pasinaudokite nemokamu Sony pasiūlymu.

Greedfall (PS4)

2019 metais pasirodęs žaidimas Greedfall nesulaukė milžiniškos sėkmės Europoje ir už Atlanto. Vis tik žaidimas netikėtai iššovė Japonijoje, kurioje kūriniams iš vakarų pasiseka pakankamai retai. Jei niekuomet negirdėjote apie Greedfall, turėtumėte žinoti, kad tai įdomus vaidmenų žaidimas, kuris išsikiria savo estetika. Žaidimas jus nukels į 17 amžiaus fantastinį pasaulį, kuriame kolonistai netyčia atranda rojų primenančią salą, tankiai apgyvendintą įvairiais fantastiniais gyviais. Skamba įdomiai? Būtinai išmėginkite šį unikalų žaidimą ir pasidalinkite įspūdžiais su Eneba bendruomene!

Norime atkreipti dėmesį, kad visi šių nemokamų žaidimų pasiūlymai prieinami tik PlayStation Plus prenumeratoriams. Jei neturite aktyvios PS Plus prenumeratos, rekomenduojame užmesti akį į specialius dovanų kortelių pasiūlymus mūsų parduotuvėje.