2010 metais sulaukėme netikėtai puikaus žaidimo – mielo beat ’em up stiliaus nuotykio Scott Pilgrim vs. the World: The Game. Daugybei fanų Scott Pilgrim vs. the World visuomet asocijavosi su neįtikėtinai populiaria komiksų serija, kurios pasakojimo stilius skolinosi žaidimuose sutinkamas mechanikas. Taigi, buvo tik laiko klausimas, kada sulauksime ir pagal šį komiksą sukurto žaidimo.

Šiemet šis nuotaikingas žaidimas švenčia 10 metų jubiliejų, o paminėti šią progą nusprendė ir Ubisoft, kurie nusprendė perleisti originalųjį žaidimą ir pritaikyti jį šios kartos žaidėjams. Nors iš pradžių buvo žadama, kad Scott Pilgrim vs. the World: The Game pasirodys dar iki metų pabaigos, Ubisoft paskelbė, kad naujoji starto data – sausio 14-oji.

Naujoji žaidimo versija – tai viso anksčiau išleisto su žaidimu susijusio turinio rinkinys įskaitant ir DLC – Knives Chau ir Wallace Wells žaidimo priedus. Negana to, žaidime rasime ir naujus bei jau pamėgtus co-op bei multiplayer rėžimus, kurie leis jums susijungti su dar trimis draugais. Kartu galėsite įveikti ne tik žaidimo istorijos rėžimą, tačiau pasimėgauti daugybę smagių mini-žaidimų. Ubisoft teigia, kad Scott Pilgrim vs. the World: The Game turės zombių rėžimą, virtualų kvadratą ir battle royale areną.

Naujoji Scott Pilgrim vs. the World: The Game versija pasirodys PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch bei Google Stadia platformose, tačiau tikėtina, kad sulauksime ir naujosios kartos konsolėms skirtos versijos.

Jei dėl kokios nors priežasties praleidote viską, kas susiję su Scott Pilgrim vs. the World, ir norite susipažinti su istorija, kviečiame paskaityti visus serijos komiksus. Na, o jei komiksų nemėgstate, turėtumėte atkreipti dėmesį į Scott Pilgrim vs. the World filmą, kuris pasirodė tais pačiais metais, kaip ir originalusis žaidimas. Kiek ankščiau šį filmą įtraukėme į savo kurtą su vaizdo žaidimais susijusių geriausių filmų topą, tad tikrai nenuobodžiausite.