Populiarios siaubo žaidimų serijos Resident Evil fanai ilgai laukė naujienų apie naujausią šios franšizės žaidimą Resident Evil Village, kuris buvo anonsuotas kartu su naujosios kartos konsolėmis. Tuomet žaidimo kūrėjai neatkleidė daug žaidimo detalių, tačiau vakar vykusios Not the Resident Evil Showcase konferencijos metu pagaliau gavome proga susipažinti su šiuo žaidimu iš arčiau.

Svarbiausia konferencijos naujiena – Resident Evil 8: Village starto data, kuri numatoma šių metų gegužės 7 dieną. Žaidimas pasirodys PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ir Xbox Series X/S platfomose. Svarbu paminėti ir faktą, kad priešingai nei jo primtakas Resident Evil 7: Biohazard, Resident Evil 8: Village neturės virtualiai realybei pritaikytos versijos.

Nekantriausi Resident Evil fanai jau gali paploninti savo pinigines ir užsisakyti naująjį žaidimą iš anksto. Tačiau prieš leidžiant pinigus, rekomenduojame išmėginti demonstracinę versiją. Tos pačios konferencijos metu Capcom paskelbė, kad PlayStation 5 konsolių savininkai iš PlayStation Store jau dabar gali parsisiųsti specialią demonstracinę versiją.

Demo versija supažindins žaidėjus su nauju žaidimo vizualiniu stiliumi, garso takeliu bei nauja žaidimo blogiete Maiden, kuri jau spėjo tapti tikra interneto sensacija. Jei konsolės neturite, teks pasitenkinti naujais žaidimo filmukais.

Svarbu paminėti, kad Resident Evil 8: Village nebuvo vienintelis Not the Resident Evil Showcase konferencijoje anonsuotas žaidimas. Vienas iš žaidimo prodiuserių taip pat paskelbė apie naują Resident Evil RE: Verse žaidimą, kuris apibūdinamas kaip atskira daugelio žaidėjų Resident Evil patirtis, kurią nemokamai gaus visi Resident Evil 8: Village įsigyję žaidėjai.

Štai pristatomasis šio žaidimo filmukas:

Oficialus Resident Evil RE: Verse aprašymas skamba taip

„This online multiplayer title was created as a thank you to fans for the 25th anniversary of the Resident Evil series. Available for free to purchasers of Resident Evil Village, it features beloved Resident Evil characters as they clash in six-person deathmatches!“

Jei susidomėjote, nepamirškite pasekti mūsų blogo ir socialinių tinklų paskyrų. Kūrėjai teigia, kad netrukus startuos žaidimo beta testas, tad apie jo startą pranešime atskira žinute.

Nesusipažinusiems su Resident Evil serija taip pat turime puikių pasiūlymų – mūsų Resident Evil žaidimų kolekcijoje rasite senesnius serijos žaidimus, kuriems taikoma ypatinga nuolaida.