Kūrėjai iš Fatshark kompanijos planuoja 2021-ais išleisti naują populiarios veiksmo žaidimų franšizės Warhammer 40,000 dalį. Atskleista, kad naujasis žaidimas vadinasi Warhammer 40,000: Darktide – 4 žaidėjų kooperatinis kūrinys, nukeliantis žaidėjųs į distopinį, veiksmo kupiną Tertium pasaulį.

Pagrindinė naujiena yra tai, kad šios franšizės kūrėjai nusprendė ties naujausiu žaidimu dirbti kartu su talentingu rašytoju Dan Abnett, kuris dirbo su tokiais projektais kaip Marvel komiksai ar Mordor serijos žaidimai. Be to, šis rašytojas jau yra išleidęs daugelį romanų, kurių veiksmas vyksta Warhammer 40K franšizės įkvėptuose fikcinuose pasauliuose, įskaitant Warhammer Fantasy ir Torchwood. Daugiau sužinoti galite peržiūrėję anonsą apačioje:

Interviu metu Dan Abnett teigė, kad dirbti kartu su Fatshark kūrėjų studija yra fantastiška patirtis, kuri suteikia jam galimybę iš arti išvysti kaip gimsta aukštos klasės vaizdo žaidimai ir kaip tai, ką jis tegalėdavo įsivaizduoti ar išvysti prozoje, realizuojama virtualiame pasaulyje. Atsižvelgiant į tai, kad Warhammer 40,000: Darktide veiksmas vyksta distopiniame, veiksmu pulsuojančiame pasaulyje, prie kurio prisilies šis talentingasis autorius, galima tikėtis įtraukiančio bei nepamirštamo naratyvo.

Kol kas žinome tai, kad žaidimas bus kooperatinis, palaikantis iki 4 žaidėjų, o kovų sistema įtraukia artimos distancijos kovas, kurios primena išplėtotą Vermintide 2 kovų sistemą. Bendrai, žaidimo mechanika apima daugelį skirtingų elementų, kurių dėka galima tikėtis inovatyvios Warhammer 40K patirties. Vienu ar kitu atveju, sekite naujienas norėdami sužinoti daugiau apie laukiamą Warhammer 40,000: Darktide.

Kol laukiate naujausio Warhammer 40K žaidimo, pasinaudokite puikia proga išbandyti geriausiai vertinamus franšizės žaidimus.