Pirmasis 2021-ųjų metų mėnuo eina į pabaigą ir vasaris jau ne už kalnų. Tai reiškia, kad pats metas užmeti akį į naują nemokamų PlayStation Plus žaidimų sąrašą, kuriame trys nauji žaidimai – Destruction AllStars, Control: Ultimate Edition ir Concrete Genie. Jei turite aktyvią PS Plus prenumeratą, visus juos galėsite išmėginti nemokamai, nuo vasario 2 dienos.

Destruction AllStars (PlayStation 5)

Destruction AllStars buvo anonsuotas kartu su PlayStation 5 konsole ir turėjo pasirodyti dar pernai. Tuomet kūrėjai nusprendė atidėti žaidimo startą iki vasario mėnesio, tad žaidimo pasirodymas nemokamų vasario mėnesio PS Plus žaidimų sąraše yra išties netikėtas, bet labai malonus siurprizas. Destruction AllStars – tai savotiškos mašinų bulių kautynių žaidimas, kuriame kiekvienas žaidėjas gali pasirinkti iš 16 skirtingų veikėjų, kurių kiekvienas turi unikalius ir žaismą paįvairinančius įgūdžius. Skamba painiai? Įsivaizduokite Wipeout, tačiau su papildomais super įgūdžiais. Jei susidomėjote, būtinai suskubkite išmėginti – Destruction AllStars bus pasiekiamas tik PlayStation 5 savininkams, tačiau žaidimą bus galima parsisiųsti iki pat balandžio mėnesio pradžios.

Control: Ultimate Edition (PlayStation 4 + PlayStation 5)

Pristatinėti Control nebereikia. Jei esate veiksmo-nuotykių žanro fanai be abejonės girdėjote ir apie šį žaidimą, kuris pelnė daugybę žaidėjų ir žaidimų kritikų liaupsių. Žaidimas buvo išgirtas už savo unikalų žaismą, vizualinę pusę bei istoriją, o jo kūrėjai Remedy Entertainment pelnė galybę įvairių industrijos apdovanojimų. Control: Ultimate Edition – tai savotiška Control kolekcija, kurioje rasite originalųjį žaidimą ir visus vėliau pasirodžiusius DLC, tad šis nemokamas rinkinys turėtų patikti net ir tiems, kurie žaidimą buvo įsigiję ankščiau. Beje, nors Control: Ultimate Edition skirtas PlayStation 4 turintiems PS Plus prenumeratoriams, žaidimą išmėginti gali ir PlayStation 5 žaidėjai. Pasiūlymas galioja iki kovo mėnesio pradžios.

Concrete Genie (PlayStation 4)

Concrete Genie – tai dar vienas vieno žaidėjo veiksmo-nuotykių žaidimas su ypač unikalia mechanika. Šiame žaidime žaidėjai įsikūnys į protagonistą Ash’ą ir žaidimo pasaulyje turės surinkti šio veikėjo piešinių knygutės puslapius. Pagrindinė žaidimo savybė – jūsų piešiniai gali atgyti! Žaisdami Concrete Genie savo piešiniais turėsite įveikti žaidimo jums metamus iššūkius ir galvosūkius bei atsiginti nuo jus persekiojančių ir jūsų meną gadinančių peštukų. Tiesa, žaidimas ypač trumpas – žaidimo istoriją turėtumėte peržaisti per 5-6 valandas, tad ieškantiems ilgesnio nuotykio tai gali nepatikti. Vis tik jei ieškote įdomios ir unikalios patirties, rekomenduojame nepraleisti ir Concrete Genie. Beje, žaidimą galima žaisti ir su PlayStation VR įrenginiu, tad jei tokį turite, labai rekomenduojame nupūsti nuo jo dulkes. Žaidimą nemokamai galėsite atsisiųsti iki kovo pradžios.

Jei dar neturite aktyvavę PlayStation Plus prenumeratos, rekomenduojame užmesti akį į mūsų pasiūlymus ir PS Plus dovanų korteles įsigyti pigiau!