Ir vėl be tikslo nardai socialiniuose tinkluose? Gana – laikas pasinerti į kraują užverdantį veiksmą! Žaidimai gali išsklaidyti bet kokį nuobodulį, o mes paruošėm tau sąrašą, kuris daugiau niekada neleis nuobodžiauti!

Cyberpunk 2077

Sveiki atvykę į Night City – miestą, valdomą korumpuotų korporacijų ir kibernetiškai modifikuotųnusikaltėlių. Čia arba prisijungi prie vienos iš dominuojančių jėgų, arba dienas baigi šalikelėje. Eurobaksų užsidirbsi susisiekus su Fikseriu, o kad gyvenimas būtų kiek lengvesnis, gali įsimesti keletą kibernetinių implantų. Tik atsargiai – abejojam, kad nori pasigauti kiber psichozę.

Naujausi žinių pranešimai tvirtina, kad po paskutinių sistemos atnaujinimų simuliacija sukasi be jokių problemų. Be to, pasirodžius „Netflix“ serialui, mieste padaugėjo pankų, vadinančių save Edgerunners! Gyvenimas Night City visuomet gyvas. Užsuksi?

Terraria

Norisi naujų nuotykių? Tuomet rinkis Terraria! Tai – vienas populiariausių veiksmo ir nuotykių žaidimų, įkvėptas 16-bitų klasikų. Susikurk personažą ir pasinerk į Terraria visatą: kask, kovok, tyrinėk ir kurk tave supantį pasaulį.

Pažadam – vos įžengus į Terraria, palikti jo nebesinorės. Žaidimas įtraukia ir užburia inovatyvia progreso sistema bei kovomis su įvairiausiais bosais. Čia niekados nepritrūksi veiklos – laukia begalė iššūkių, kuriuos privalėsi įveikti! Terraria pasaulis priklauso tau, o jame gali daryti ką nori. Vis dėlto, draugiškai patariame: atėjus nakčiai  – būk pasiruošęs.

Cities: Skylines

Ar kada nors norėjai pastatyti miestą ar būti jo meru? Jeigu atsakei taip, Cities: Skylines – kaip tik tau! Per dieną mažą kaimelį paversk klestinčiu metropoliu. Pažadame, kurti miestą Cities: Skylines žaidime yra smagu ir puikiai atpalaiduoja.

Cities: Skylines

Žaidimas neturi pabaigos, tad savo miestą gali statyti ir plėsti tiek, kiek tik nori. Cities: Skylines turi ištikimą modderių bendruomenę, kurie nuolat atnaujina žaidimą. Taip pat, žaidimo kūrėjai nuolatos išleidžia naujus DLC, kurie žaidimą papildo naujais žemėlapiais, oro sąlygomis, ir net pastatais iš realaus pasaulio. Tačiau tai nereiškia, jog tavo miestas turi atspindėti realų pasaulį. Gali kurti utopijas iš mokslinės fantastikos knygų bei filmų ar net atstatyti Romą! Viskas priklauso nuo to, ką sugalvosi.

Grand Theft Auto V

Įsigijus bet kurį GTA – niekada nesuklysi! Atvyk į Los Santos, susipažink su trimis ekscentriškais personažais ir kartu patirk kartą gyvenime pasitaikantį nuotykį. Vos tik atvykęs vogsi automobilius, plėši juvelyrines parduotuves ir planuosi milžiniško masto vagystes. Negana to, tavęs laukia nuostabus atviras pasaulis ir kitos veiklos.

Grand Theft Auto V pasižymi kandžiais dialogais, puikia istorija, įtraukiančiu atviru pasauliu bei begale neįmintų paslapčių. Žaidime praleisi valandų valandas! O pabaigus siužetinę liniją, savo kriminalinę imperiją galėsi kurti žaidžiant online. Jeigu kriminalinė veikla atsibos, kartu su kitais žaidėjais galėsi užsiimti įvairiomis nesąmonėmis ir gerai praleisti laiką!

Marvel’s Spider-Man Remastered

Šis Žmogaus-voro žaidimas niekada nepabosta! Pavargai po ilgos dienos darbe ar mokykloje? Nieko nėra geriau kaip pašokinėti Manheteno stogais ir pasisupti voratinklyje. Batman Arkham serijos žaidimų įkvėpta kovos sistema, intriguojanti siužetinė linija, kruopščiai parašyti veikėjai – visa tai rasi geriausiame kada nors išleistame Žmogaus-voro žaidime. Netiki? Yra tik vienas būdas sužinoti!

Marvel's Spider-Man

PC versija taip pat siūlo trijų daliųDLC, kuris žaidimą papildo nauja istorija, blogiečiais ir kitais personažais. O geriausia yra tai, kad už jį nereikia papildomai mokėti! Nesustojantis veiksmas, netikėti siužeto vingiai ir adrenalinu persmelkti tik Žmogaus-voro žaidimams būdingi elementai – pažadam, nuobodu nebus.

Nori daugiau? Rainbow Six: Siege yra populiarus pasirinkimas tiems, kurie ieško taktinės online šaudyklės. Strategijos entuziastus nudžiugins Frostpunk ir Civilization VI. Adrenalino fanatikams patiks Project Cars 2 ir Dying Light, o Shadow of Mordor ir jo tęsinys Shadow of War pradžiugins visus Tolkieno raštų ir veiksmo gerbėjus. Sklaidom nuobodulį su žaidimais!