Jei esate vienas iš daugelio Overwatch žaidėjų, turime jums puikių žinių! Blizzard nusprendė pratęsti Kalėdas iki sausio 5-os dienos. Visi žaidėjai, prisijungę prie Overwatch žaidimo iki šios datos gaus net 5 nemokamas dovanų dėžes. Tačiau čia dar ne visos dovanos – jei dar neturėjote progos išmėginti šio žaidimo, iki pat sausio 4 dienos tai galite padaryti visiškai nemokamai.

Susidomėjusiems PC žaidėjams didelių sunkumų kilti neturėtų. Viskas ką jums reikia padaryti, tai prisijungti prie savo Battle.net paskyros ir parsisiųsti nemokamą Overwatch žaidimą. Po prisijungimo taip pat gausite ir 5 jums priklausančias dovanų dėžes su šventiniais žaidimo skinais. Vis tik verta pabrėžti, kad nors konsolėse žaidimas taip pat nemokamas, norint jį išmėginti jums reikės turėti aktyvią Xbox Live Gold arba PlayStation Plus prenumeratą.

Šiemet, šventiniai žaidimo skinai išties puikūs. Kartu su Winter Wonderland 2020 į žaidimą atkeliavo net 7 nauji veikėjų skinai ir daugybė kitokių kosmetinių naujovių. Taip pat nevalia pamiršti ir fakto, kad vykstant Overwatch Winter Wonderland 2020 žaidimo įvykiui, seniau išleisti šventiniai skinai tapo prieinami visiems.

Štai trumpa video apžvalga:

Dabar yra puikus metas susipažinti su Overwatch franšize. Žaidimo direktorius Jeff Kaplan, pastarajame savo video užsiminė, kad kūrėjų komanda jau ruošia išsamų Overwatch 2 pristatymą, kurį išvysime vasarį vyksiančioje BlizzConline konferencijoje. Ten tikimės išvysti ne tik naujų žaidimo vaizdų, tačiau taip pat sužinoti ir naujojo žaidimo išleidimo datą.

Laukti liko visai nedaug, o turint omenyje tai, kad žaidimo kūrėjai kiek ankščiau skelbė apie visų pirmojo Overwatch kosmetinių kolekcijų perkėlimą į Overwatch 2, dabar puiki proga susipažinti su šiuo puikiu žaidimu ir papildyti savo herojų kolekcijas.

Na, o jei šį tekstą skaitote jau po to, kai nemokama Overwatch savaitė baigėsi, neašarokite. Mūsų parduotuvėje atrasite puikių Overwatch nuolaidų!