Immortals: Fenyx Rising  – tai šviežias atviro pasaulio vaidmenų žaidimas, kurio daugelis žaidėjų tiesiog nepastebėjo. Šis žaidimas tapo paskutiniu Ubisoft startu 2020-aisiais, tad daugelis jį pražiūrėjo. Vis tik kūrėjai nusprendė, kad žaidimas nusipelnė daug daugiau dėmesio nei gavo iki šiol ir išleido specialią demonstracinę žaidimo versiją, kuri leis su žaidimu susipažinti visiems smalsuoliams. Jau dabar PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch bei Google Stadia žaidėjai šią versiją gali išmėginti visiškai nemokamai.

Kaip dažnai būna, demonstracinė versija nėra labai ilga, tačiau puikiai atskleidžia geriausias žaidimo savybes. Immortals: Fenyx Rising nukels jus į atskirą ir visiškai naują zoną, kurioje turėsite įvykdyti specialią užduotį – atskleisti Kiklopo paslaptį. Vykdant ją, turėsite progų išmėginti žaidimo kovos mechanikas ir išspręsti keletą žaidimo jums pateikiamų galvosūkių. Jei demonstacinė versija jums patiks, po patirties pabaigos galėsite įsigyti ir visą žaidimą.

Jei ieškote naujo atviro pasaulio veiksmo-nuotykių žaidimo, turėtumėte nepraleisti Immortals: Fenyx Rising. Žaidimas puikus ir daugeliui žaidėjų jo meninis stilius primena legendinį The Legend of Zelda: Breath of the Wild, tik čia istorija ir veiksmas yra paremtas senovės Graikų mitologija. Jei susidomėjote, nedvejokite ir siųskitės nemokamą demo. Jei susižavėsite, žaidimą su specialia nuolaida rasite mūsų parduotuvėje!

Tiesa, svarbu paminėti ir tai, kad Ubisoft nepamiršo ankščiau žaidimą įsigijusių žaidėjų. Kartu su nemokama demonstracine versija pasirodė ir pirmasis Immortals: Fenyx Rising papildymas pavadinimu A New God. Šiame papildyme nukelsime į Olimpo rūmus, kuriuose rasime dar daugiau naujų užduočių, priešų ir galvosūkių. Papildymą galima įsigyti atskirai nuo pagrindinio žaidimo.