Agentas 47 sugrįžta jau kitą menesį, tad žaidimo kūrėjai IO Interactive nusprendė atiduoti duoklę fanams ir pristatyti naują žaidimo filmuką. Hitman 3 – tai paskutinis naujosios World of Assassination serijos žaidimas su garsiuoju žudiku. Žaidimas pasirodys sausio 20-ąją bei bus išleistas PC, konsolėms bei Google Stadia.

Nors naujasis filmukas ir neatskleidžia daugiau naujų detalių apie žaidimą, jame galime rasti užuominų į paskutinio žaidimo istoriją. Žaidimo veiksmas vyks Saudo Arabijoje, o jo metu galėsime pasivaikščioti po dykumas, nuošalius kaimus bei didžiulius miestus, tokius kaip Dubajus.

Filmuke girdime serijos fanams puikiai pažįstamą veikėją Lucas Grey, kuris atskleidžia naujojo žaidimo siužeto detales. Panašu, kad Hitman 3 žaidime turėsime reikalų su pačia Providence organizacija ir turėsime atsikratyti jos vadovybės.

“To it, we were just assets, to use and throw away, to do the unthinkable, the unforgivable. And it never gave us a second thought, until now”

Štai pilnas filmukas:

Jei dar neturėjote progos susipažinti su Hitman 3, siūlome užmesti akį ir į savaitės senumo žaismo eigos filmuką, kuris leis susidaryti įspūdį apie tai, ko galite tikėtis iš naujojo žaidimo:

Pabaigus visus darbus su Hitman trilogija, IO Interactive tikrai neketina atostogauti. Kompanija jau pranešė, kad darbuojasi su nauju Džeimso Bondo žaidimu, kuriame galėsime pavaldyti legendinį agentą 007. Apie šį projektą jau rašėme ankščiau, tad jei praleidote, kviečiame paskaityti.

Na, o jei gyvenote po akemniu ir dar neturėjote progos susipažinti su IO Interactive kuriama Hitman serija, kviečiame užmesti akį į mūsų pasiūlymus. Prieš trečiojo žaidimo startą siūlome ypatingas nuolaidas seniems serijos žaidimams.