Panašu, kad Epic Games ir toliau nestabdo plėsdami savo žaidimų profilį. Vakar kompanija paskelbė apie dar vieną pirkinį – Tonic Games Group, kuriai priklauso Mediatonic – Fall Guys: Ultimate Knockout žaidimo kūrėjai. Ši komanda prisijungs prie vis gausėjančios Epic Games šeimos.

Pasak Mediatonic puslapyje paskelbto pranešimo, kompanija labai džiaugiasi šiuo nauju istorijos etapu ir teigia, kad Epic Games resursai padės ne tik patobulinti žaidimą, tačiau ir pristatyti hitu tapusį Fall Guys: Ultimate Knockout dar didesniam žaidėjų ratui.

Naturalu, kad milžinišką fanų bendruomenę turinčio Fall Guys gerbėjų ratui kilo nemažai klausimų, tad Mediatonic išleido specialų pranešimą, kuriame atsakoma į dažniausius bendruomenės klausimus:

Priminsime, kad šiuo metu Fall Guys: Ultimate Knockout komanda ruošiasi žaidimo startui Xbox bei Nintendo Switch platformose. Negana to, žaidimas dar šiemet turėtų debiutuoti Kinijos mobiliųjų telefonų žaidimų rinkoje. Tiesa, žinių apie vakarų šalims skirtą išmaniųjų versiją dar nėra, tad tikėtina, jog Epic Games pinigai paspartins šį procesą.

Svarbu paminėti ir tai, kad po Epic Games ir Mediatonic susijungimo pasigirdo kalbų ir apie nemokamą Fall Guys: Ultimate Knockout versiją, sekant Fortnite ir Rocket League pavyzdžiu. Žaidimo kūrėjai teigia, kad šiuo metu dėl nemokamos žaidimo versijos jokių naujienų nėra, tačiau neatmeta tokio scenarijaus ateityje. Esame tikri, kad tolimesniuose Fall Guys franšizės vystymo etapuose toks žingsnis jau suplanuotas, tad seksime naujienas ir tikėsimės, kad tiksli informacija pasieks mus jau visai netrukus.