Paskutinis vasaros mėnuo žada daug jaudinančio veiksmo, juoko, romantikos, magijos, adrenalino, tyrinėjimų, didžiulių pabaisų, nuotykių tolimose galaktikose ir daug kitų įdomybių, specialiai parinktų tik tau. Pasilepink ir čiupk akį patraukusį žaidimą, kurį žaisdamas paminėsi vasaros pabaigą, nes Eneba vasaros išpardavimas prasidėjo. 

Spausk čia ir vasarą užbaik su trenksmu!

Žaidimų čia tikra gausybė, tad kol neapsvaigo galva, štai ką žaisti siūlome mes:

The Quarry

Jei esi pasakojimu ir scenarijumi paremtų žaidimų, leidžiančių pasirinkti, kaip klostysis visa istorija, gerbėjas, The Quarry – kaip tik tau. Žaidimą sukūrė tie patys vyrukai, atsakingi už kultinę klasiką ir gerbėjų pamėgtą Until Dawn, apie kurį teigiamai atsiliepia tie, kuriems siaubo žanras tiek žaidimuose, tiek kine yra pats mėgstamiausias. Gerai žinomas 80-ųjų slasher žanras atgyja The Quarry žaidime, kuriame savo kailiu galėsi patirti kiekvieną jaudinančią akimirką bei nuspręsti pagrindinių veikėjų likimą. 

The Quarry

Žaidimą gali žaisti ir vienas, tačiau jei šalia yra tavo antroji pusė, gali surengti tikrai jaudinantį pasimatymą. Šalia sėdinčiam žaidėjui bus įdomu ne tik stebėti žaidimo eigą, bet ir padėti priimti nelengvus sprendimus. Laikas, vaikystėje praleistas vasaros stovyklose, dabar yra tik mielas prisiminimas, tačiau net ir suaugus, apsilankymas Hackett Quarry Summer Camp yra puikus būdas užbaigti vasaros sezoną.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO žaidimai pavergė įvairaus amžiaus žaidėjų bei skirtingų franšizių – nuo Hario Poterio iki Žiedų Valdovo – gerbėjų vaizduotę. Buvo nemažai LEGO Star Wars žaidimų, kuriuose buvo perpasakojama daugybė istorijų iš tolimosios galaktikos, tačiau nė vienas dar nepasiekė Skywalker Saga masto. Pasirink savo herojų ir atskleisk visas nuostabias Skywalker Saga paslaptis. Žaidime galėsi keliauti į daugiau nei 20 skirtingų planetų, taip pat į kosmosą, kur turėsi galimybę pilotuoti daugiau nei 50 ikoniškų žvaigždėlaivių. Neapsiribok tik Džedajus veikėju (nors mojuoti šviesos kardu niekada neatsibosta), nes savo veikėją gali pasirinkti iš daugiau nei 250 personažų.

Lego Star Wars The Skywalker Saga

Skywalker Saga yra meilės laiškas Žvaigždžių karams. Jo didžiulis mastas, kūrėjų atsidavimas ir humoristinis pasakojimas patiks kiekvienam ilgamečiam sagos gerbėjui, be to, tai bus idealus žaidimas tėvams supažindinti savo mažuosius žaidėjus su jų pamilta visata.

Olli Olli World

Olli Olli World

Platforminių žaidimų būna pačių įvairiausių, tačiau pagrindinė formulė išlieka beveik ta pati: bėgi, šoki ir pasieki lygio pabaigą. Olli Olli World neišrado naujo dviračio ar, turėtume sakyti, riedlentės, tačiau tai tikrai yra gaivaus oro gurkšnis tokio žanro žaidimų tarpe, kurie visi atrodo daugiau ar mažiau panašūs. Olli Olli World bėgimą keičia važiavimu riedlente ir leidžia pasinerti į 2.5D slinkimo šonu beprotybę. Net nesvarbu, ar esi važiavimo riedlente žaidimų gerbėjas, nes Olli Olli World sužavės spalvingais vaizdais, greitu veiksmu ir indie žaidimo žavesiu.

Deathloop

Kai kurie žaidėjai labai nemėgsta Deathloop žaidimo, sakydami, kad jis nuobodus ir pasikartojantis, kiti mėgsta žaidimo dizainą ir esmę. Esi įstrigęs laiko kilpoje, kurią galima nutraukti tik pašalinus 8 taikinius per vieną dieną. Jei nepavyksta, laiko kilpa kartojasi iš naujo. Kiekvieną dieną atrandi naujus takus, naujus ginklus ir įgyji naujų sugebėjimų. Tai tik laiko klausimas, kol būsi pakankamai stiprus ir nutrauksi laiko kilpą. Ar tau pavyks?

Jei kada nors žaidei Dishonored, tada žinai, ko tikėtis iš Deathloop. Žaidime sujungti visiems žinomi Dishonored serijos elementai (greitas veiksmas, sėlinimas ir supergalios) ir galima rasti panašumų į Groundhog day. Tai puikus blockbuster žaidimas vasaros sezono uždarymui.

Tai tik maža dalelė įspūdžių, kuriuos rasi Eneba prekyvietės vasaros išpardavime. Naršyk išpardavimo pasiūlymus ir atrask sugrįžusius Vėžliukus nindzes, Formulės 1 lenktynes, zombių ir pabaisų žudynes ir, jei pažiūrėjus Top Gun: Maverick tavo kraujyje vis dar verda adrenalinas – yra žaidimas, kuris pranoks tavo lūkesčius. Taigi pasinerk į Eneba vasaros išpardavimą, nes šį sezoną užbaigsime trankiai!