Prieš porą mėnesių savo angliškame bloge jau skelbėme pirmąją informaciją apie labai laukiamo Cyberpunk 2077 PC reikalavimus. Vis tik, tuometinis sąrašas nebuvo galutinis, o žaidimo kūrėjai iš CD Projekt Red paskelbė sistemos reikalavimų atnaujinimą ir pateikė naują lentelę, kuri atskleidžia bendrą paveikslą.

Štai viskas, ką jums reikia žinoti:

Negana šių specifikacijų, Nvidia taip pat pasidalino nauju vaizdo įrašu, kuriame žaidimo kūrėjai papasakojo dar daugiau detalių apie Cyberpunk 2077 grafiką. Žemiau esančiame video galite pamatyti, kuo galės džiaugtis žaidėjai, kurie Cyberpunk 2077 žais su įjungtu Ray Tracing. Šiame vaizdo įraše pateiktą grafiką išgauti padės naujosios Nvidia RTX 30 serijos vaizdo plokštėmis. Užmeskit akį:

Iki žaidimo starto likus vos daugiau nei dviems savaitėms, naujienų apie Cyberpunk 2077 vis daugiau. Tačiau svarbu paminėti, kad srautas keliauja ne tik iš kūrėjų. Pasigirdo gandų, kad internete jau sklando pirmieji Cyberpunk 2077 istorijos spoileriai, tad linkime b8ti budriems ir atsargiems.

Cyberpunk 2077 startuos gruodžio 10 dieną PC, PlayStation 4 ir Xbox One platformose. Naujos konsolių kartos versija startuos kiek vėliau.