Blood Bowl 3 – amerikietiško futbolo įkvėptas žaidimas su fantastiniais veikėjais – neseniai buvo atidėtas. Vis tik žaidimo kūrėjai nusprendė šiek tiek pradžiuginti laukiančius fanus ir anonsavo uždarą žaidimo testavimą, kuris turėtų prasidėti 2021-ųjų metų pradžioje. Uždaras testas reiškia, kad į žaidimą paklius ne visi, o tik ištikimiausi šios serijos fanai, kurie užsisakys žaidimą iš anksto.

Nors žaidimas turėjo pasirodyti dar šiemet, besitęsianti COVID-19 pandemija sumakaliojo kalendorių. Blood Bowl 3 buvo anonsuotas šiuometinio Gamescom metu, kuriame išvydome ir pirmąjį žaidimo pristatomąjį filmuką. Užmeskite akį, jei dar nematėte:

Na, o jei dar negirdėjote apie epinę Blood Bowl seriją, skubame į pagalbą. Blood Bowl – tai keistas Warhammer serijos perdirbinys, kuriame ėjimų strategijos stiliumi žaidžiame amerikietišką futbolą, o mūsų tikslas – pelnyti kuo daugiau įvarčių. Žinoma, kaip ir dera prie žaidimo pavadinimo, bėgant link įvarčio linijos galite nužudyti kelią pastojusius priešininkus…

Blood Bowl 3 turės daugybę naujovių, kurios ypač patiks seniems serijos fanams. Žaidimo kūrėjai teigia, kad jau starto metu galėsime mėgautis 12 unikalių komandų su savo aikšėtims ir palaikymo komandomis bei kampanija bei daugelio žaidėjų rėžimu. Negana to, trečioji žaidimo dalis žada dar daugiau laisvės žaidžiant su įvairiais nustatymais ir komandos personalizacija.

Žaidimas pasirodys PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ir Nintendo Switch konsolėse. O kol laukiate, siūlome išmėginti originalius žaidimus.