World of Warcraft: Classic žaidimo fanai jau kuris laikas spekuliavo apie kelią, kuriuo pasuks Blizzard siekdami išlaikyti žaidimą iš naujo atradusių žaidėjų širdis. Gandai apie World of Warcraft: Burning Crusade Classic  pasitvirtino kai kompanija visai netyčia ir keliomis valandomis per anksti išleido BlizzConline 2021 spaudai skirtą failų rinkinį.

Nors tarp failų interneto detektyvai rado tik World of Warcraft: Burning Crusade Classic žaidimo logotipą, to užteko, kad šį vakarą vyksiančios BlizzConline konferencijos siurprizas skirtas šio MMORPG fanams būtų atskleistas.

Tiesa, verta pabrėžti, kad daugiau informacijos apie žaidimą nėra. Kol kas nežinome ar World of Warcraft: Burning Crusade Classic  seks pirmtako World of Warcraft: Classic pėdomis ir taps atskiru žaidimu, o galbūt Blizzard tiesiog papildys serverių sąrašą ir visiems norintiems leis tęsti World of Warcraft: Classic pradėtą nuotykį. Tikimės, kad šį savaitgalį į visus šiuos klausimus sulauksime konkrečių atsakymų.

Jei prieš keletą metų pirmą kartą atradote klasikinį WoW ir niekuomet neturėjote progos išmėgint pirmojo žaidimo išplėtimo The Burning Crusade, turėtumėte žinoti, kad žaidime netrūko naujovių: maksimalus žaidėjo lygis buvo pakeltas iki 70, žaidėjai gavo progą išmėginti dvi naujas žaidimo rases – Draenei ir Blood Elf, žaidime atsirado galimybė skraidyti, o PvP žaidėjų širdis užkariavo naujas Arena rėžimas. O kur dar naujas Outland žemynas su daugybę naujų ir spalvingų zonų.

Negana naujienų apie World of Warcraft Burning Crusade Classic, tame pačiame failų rinkinyje žaidėjai rado ir daugiau informacijos apie legendinio WoW ateitį. Tarp failų žaidėjai surado informacijos apie World of Warcraft: Shadowlands ateitį ir 8.1 žaidimo turinio atnaujinimą Chains of Domination. Jei norite sužinoti daugiau – būtinai sekite Wowhead nuorodą:

Na, o jei gadintis siurprizų nesinori, kviečiame prisijungti prie šiąnakt vyksiančios BlizzConline konferencijos žiūrovų gretų. Transliacijos nuorodą galėsite rasti oficialiame BlizzCon puslapyje.